Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24
  1. #1
    Renaissance Guy nr345's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    In a castle made of sand.
    Posts
    959
    Thanks
    64
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    Points: 6,861, Level: 54
    Points: 6,861, Level: 54
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupRecommendation Second Class5000 Experience PointsVeteran

    [Help Needed] An Anime Playback Issue

    Hi there,

    I need help with a video which I couldn't play in mpc, but I could play it at my home theater.
    Here are the informations:
    General
    Unique ID : Whatever
    Complete name : G:\Whatever
    Format : Matroska
    Format version : Version 2
    File size : 5.99 GiB
    Duration : 2h 12mn
    Overall bit rate : 6 470 Kbps
    Encoded date : UTC 2009-12-12 06:55:07
    Writing application : mkvmerge v2.9.9 ('Tutu') built on Nov 25 2009 21:13:32
    Writing library : libebml v0.7.9 + libmatroska v0.8.1

    Video
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
    Duration : 2h 12mn
    Bit rate : 5 894 Kbps
    Width : 1 280 pixels
    Height : 720 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 24.000 fps
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.266
    Stream size : 5.46 GiB (91%)

    Audio
    ID : 2
    Format : AC-3
    Format/Info : Audio Coding 3
    Mode extension : CM (complete main)
    Codec ID : A_AC3
    Duration : 2h 12mn
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 448 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    Channel positions : Front: L R
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 16 bits
    Compression mode : Lossy
    Stream size : 425 MiB (7%)
    Last edited by nr345; November 11th, 2011 at 04:12 PM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Renaissance Guy nr345's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    In a castle made of sand.
    Posts
    959
    Thanks
    64
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    Points: 6,861, Level: 54
    Points: 6,861, Level: 54
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupRecommendation Second Class5000 Experience PointsVeteran

    Re: [Help Needed] An Anime Playback Issue

    Up to let everyone see.

  4. #3
    I Am Admin, Hear Me Roar! corocoro's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Under a Bridge
    Posts
    120,473
    Thanks
    115
    Thanked 37,489 Times in 20,466 Posts
    Points: 1,769,880, Level: 100
    Points: 1,769,880, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First ClassOverdriveThree FriendsYour first GroupRecommendation First Class50000 Experience Points

    Re: [Help Needed] An Anime Playback Issue

    Looks like a pretty standard file to me. What kind of error where you encountering and what playback software did you use?

  5. #4
    Renaissance Guy nr345's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    In a castle made of sand.
    Posts
    959
    Thanks
    64
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    Points: 6,861, Level: 54
    Points: 6,861, Level: 54
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupRecommendation Second Class5000 Experience PointsVeteran

    Re: [Help Needed] An Anime Playback Issue

    MPC and K-Lite mega pack with x64 support for playback is what I use. And the real issue is motion picture, I can't see even a frame.

  6. #5
    天道 Tsubame's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    新世界
    Posts
    2,211
    Thanks
    7
    Thanked 312 Times in 254 Posts
    Points: 75,735, Level: 100
    Points: 75,735, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsTagger First ClassYour first Group50000 Experience PointsVeteran
    Awards:
    SOTM #5 Winner

    Re: [Help Needed] An Anime Playback Issue

    Quote Originally Posted by nr345 View Post
    MPC and K-Lite mega pack with x64 support for playback is what I use. And the real issue is motion picture, I can't see even a frame.
    Get the latest version of K-Lite both x86 and x64, then install, try play the video.

    I ever countered the problem like you, and my problem is i using an old K-Lite, read in the K-Lite page, u need to install x86 version and x64 to run better in x64 system. (Read in K-Lite page, not my suggestion/opinion).



    cheers,

    Tsubame
    Ignore This Signature
    [SIGPIC][/SIGPIC]

    All My Uploads
    My Hentai Anime Mega Thread
    My English H-Game & VN Collection

    Keep in Mind:
    Broken and Dead links ? Just left your replies in the Thread. I'll fix it ASAP after i notify your replies.

    Status:Currently try to re-up all my uploads, plz be patient ! Very Busy right now...!!

  7. #6
    Renaissance Guy nr345's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    In a castle made of sand.
    Posts
    959
    Thanks
    64
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    Points: 6,861, Level: 54
    Points: 6,861, Level: 54
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupRecommendation Second Class5000 Experience PointsVeteran

    Re: [Help Needed] An Anime Playback Issue

    I've updated all codecs, then I tried to playback the video again. Yet I tried to install even MPC-HC's x64 version, but the whole different was nothing I'm trying to re-encode the video via MeGui right now. Even if that won't work I don't know what to do because this is the only encode have been released for this movie.

  8. #7
    天道 Tsubame's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    新世界
    Posts
    2,211
    Thanks
    7
    Thanked 312 Times in 254 Posts
    Points: 75,735, Level: 100
    Points: 75,735, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsTagger First ClassYour first Group50000 Experience PointsVeteran
    Awards:
    SOTM #5 Winner

    Re: [Help Needed] An Anime Playback Issue

    Quote Originally Posted by nr345 View Post
    I've updated all codecs, then I tried to playback the video again. Yet I tried to install even MPC-HC's x64 version, but the whole different was nothing I'm trying to re-encode the video via MeGui right now. Even if that won't work I don't know what to do because this is the only encode have been released for this movie.
    What movie btw..? make me very curious.. lol.
    did u try using a different PlayBack OutPut ? try using Haali Rendered or just try every single one. lol
    and have another suggestion when re-installing k-lite, dont install in the same (old) folders, go for a new folders. sometimes is solving the playback promblems !


    cheers,

    Tsubame
    Ignore This Signature
    [SIGPIC][/SIGPIC]

    All My Uploads
    My Hentai Anime Mega Thread
    My English H-Game & VN Collection

    Keep in Mind:
    Broken and Dead links ? Just left your replies in the Thread. I'll fix it ASAP after i notify your replies.

    Status:Currently try to re-up all my uploads, plz be patient ! Very Busy right now...!!

  9. #8
    Renaissance Guy nr345's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    In a castle made of sand.
    Posts
    959
    Thanks
    64
    Thanked 20 Times in 20 Posts
    Points: 6,861, Level: 54
    Points: 6,861, Level: 54
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupRecommendation Second Class5000 Experience PointsVeteran

    Re: [Help Needed] An Anime Playback Issue

    I have like 2500 different video files and they were playing fine, I can't believe this wasn't happening so far. This is a movie called "Huozhe". I'm so much confused about this infrequency. After all this is not that big deal, I'll watch it through my home theater anyway. Just because of the curiosity I HAVE TO SOLVE this problem

    YEAH, VLC helped me watch it! I don't like it but it's good to know that the video isn't incorrect

    Thanks for everyone tried to help me and solve my specific and complicated problem.

  10. #9
    ピュア&イノセント Checkmate's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Castle Groundgroup
    Posts
    6,626
    Thanks
    202
    Thanked 5,215 Times in 822 Posts
    Points: 150,856, Level: 100
    Points: 150,856, Level: 100
    Overall activity: 3.0%
    Overall activity: 3.0%
    Achievements:
    Three FriendsOverdriveRecommendation First ClassTagger Second ClassVeteran50000 Experience Points

    Re: [Help Needed] An Anime Playback Issue

    ...

    Uninstall whatever you have, remove all codec

    Install CCCP

    Else, I guess I can see you coming back here, crying within just a month or two living with VLC

    I only post what I bought. My uploads are for those who share the same taste but could not easily import them. If you can buy the game, please do it to support the company.
    Bugs report belong to the Site Support, not my inbox.

  11. #10
    I Am Admin, Hear Me Roar! corocoro's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Under a Bridge
    Posts
    120,473
    Thanks
    115
    Thanked 37,489 Times in 20,466 Posts
    Points: 1,769,880, Level: 100
    Points: 1,769,880, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger First ClassOverdriveThree FriendsYour first GroupRecommendation First Class50000 Experience Points

    Re: [Help Needed] An Anime Playback Issue

    You can always try to use LAV as decoder - works with everything bar damages files.

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. help needed to run game
    By aegis in forum Tech Support and Talk
    Replies: 5
    Last Post: April 19th, 2012, 08:57 AM
  2. ANIME NEEDED!!!! HELP SOS
    By dreamer197 in forum Anime Talk
    Replies: 9
    Last Post: April 15th, 2012, 02:00 PM
  3. Identification Needed!
    By rexxar in forum Anime Talk
    Replies: 3
    Last Post: February 21st, 2012, 09:17 PM
  4. Wireless network issue please help?
    By Naruto001 in forum Tech Support and Talk
    Replies: 17
    Last Post: December 22nd, 2011, 06:22 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •