Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Points: 34, Level: 1
    Points: 34, Level: 1
    Overall activity: 1.0%
    Overall activity: 1.0%
    Achievements:
    7 days registered

    Unable to play COS RO3 - Failed to load plugin

    After figuring out my initial problem (and hating myself for being so blind to the obvious) I've encountered a new one;

    After transferring the DLC/"patch" over to COS RO3 files I encounter a fanciful new error:
    Failed to load: js/plugins/kkdMenuCommon.js

    This file doesn't exist in the original or the patched files. Does anyone else have it? Is there a workaround? Am I the only one to encounter this problem?
    Last edited by Silvertongued; November 13th, 2016 at 06:33 PM. Reason: Update

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. A little help with this sentence
    By Azlex in forum Questions & Answers
    Replies: 0
    Last Post: August 24th, 2015, 09:52 AM
  2. Help with translating japanese hentai rpg maker games.
    By Rpg Maker in forum Questions & Answers
    Replies: 1
    Last Post: September 19th, 2014, 05:22 AM
  3. little help with LAN and VMs
    By ThirtyFiveAdams in forum Tech Support and Talk
    Replies: 15
    Last Post: January 2nd, 2014, 04:43 PM
  4. Need Help with the video.
    By Balthazar in forum Tech Support and Talk
    Replies: 18
    Last Post: November 16th, 2011, 01:54 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: July 3rd, 2011, 05:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •