Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Malaysia
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Points: 1,049, Level: 17
    Points: 1,049, Level: 17
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience Points

    Help for this beginner!

    I'm a beginner so I downloaded this game called Dracu-Riot! ( ドラクリオット!) which was the 6th game by Yuzusoft.
    I think that I have installed it properly but 'Syntax Error" came out. I thought that I did not install the WM9Codec that came along it so I tried but I can't install that thing in my computer because of compatibility issues. Is that why I get "Syntax Error" for my game?

    -Sorry I all my photo files are written as invalid file-

    I'm using Window 7 Home Premium.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    The Prodigy Kamigoroshi's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    In the Lighthouse, unlocking the Theory of Everything.
    Age
    26
    Posts
    332
    Thanks
    346
    Thanked 20 Times in 14 Posts
    Points: 7,173, Level: 56
    Points: 7,173, Level: 56
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsVeteran5000 Experience Points

    Re: Help for this beginner!

    Ok, first of all, is your computer set up on japanese on control panel or are you using app locale? If the second, I couldn't install it in my lap so I can't help you there. If you have your local settings on japanese (which I believe is easier) you could do the following:
    Unistall everything you have from the game and delete the carpet to make a clean instalation, you only need the iso file and that must be all (I have no checked for updates but it workwed great for me with just it), you mount the iso, and procced with the installation. And no, I didn't install any extra like the one you say. I suggest you to check your regional settings or maybe some updates, DirectX sometimes is a whore so better check it.
    PS: I have windows 7 as well, to be clear in a virtual machine but it works great.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Malaysia
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Points: 1,049, Level: 17
    Points: 1,049, Level: 17
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience Points

    Re: Help for this beginner!

    Thanks. I changed the locale and it works now.

  5. #4
    Member sasake's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Points: 831, Level: 15
    Points: 831, Level: 15
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three Friends3 months registered500 Experience Points

    Re: Help for this beginner!

    thx for the tips guys... im newbie here soo.. i wanna know more about this kind of stuff

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: April 27th, 2012, 02:56 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: April 26th, 2012, 03:14 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: April 26th, 2012, 03:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •