Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member SirBucelotte's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Points: 16, Level: 1
    Points: 16, Level: 1
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%

    Question [Help] Direct Sound problem while launch Majikoi S

    Hello guys (created a account just for this question :/ )

    I'm having a problem when i try to launch the Majikoi S.

    ALREADY INSTALLED THE GAME, ALREADY TRIED "ALSIGNUP" "ALPHAROM" and the shortcut that alpharom creates, instead of having error 1503 (or debugger error because of AVAST), when i try to open, the following error appears: Screenshot_3.png

    I really want help, been trying this for a long time and always having this error (and I found nowhere else to speak of this error, which is very strange).

    if you guys know something, let me know please.

    oh god, if this post don't belong here, i'm sorry.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem when try to run Majikoi S
    By ArandomUser in forum Tech Support and Talk
    Replies: 27
    Last Post: May 3rd, 2016, 10:13 AM
  2. Problem While Playing [ALICESOFT] 妻みぐい2 (TsumaMigui 2)
    By zero_1234 in forum Tech Support and Talk
    Replies: 19
    Last Post: February 6th, 2016, 09:10 AM
  3. Majikoi S PLEASE
    By littshepkid in forum Music Request
    Replies: 2
    Last Post: July 23rd, 2015, 01:54 AM
  4. majikoi S and majikoi A tl status?
    By SuperWaffleNinja in forum Eroge Corner
    Replies: 0
    Last Post: May 28th, 2014, 04:42 PM
  5. Majikoi S OST
    By kona in forum Music Request
    Replies: 3
    Last Post: October 26th, 2012, 02:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •