Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27
Like Tree7Likes

Thread: Forum Problem

  1. #11
    Ignis's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Misericordia
    Posts
    4,534
    Thanks
    369
    Thanked 1,908 Times in 979 Posts
    Points: 79,718, Level: 100
    Points: 79,718, Level: 100
    Overall activity: 1.0%
    Overall activity: 1.0%
    Achievements:
    Three FriendsTagger First ClassOverdriveRecommendation First ClassVeteran50000 Experience Points
    Awards:
    WOW #2 ParticipantSOTM #1 WinnerWOW #3 ParticipantSOTM #40 WinnerSOTM #51 Winner

    Re: Broken Image Link and Forum Error (!)

    Quote Originally Posted by |♚| KK |♚| View Post
    I mentioned this before but something happened today, I changed my avatar and after I changed it, wherever I go my avatar image link looks broken, I tried to open the image link in new tab but I got 520 forum error. Also I tried using different browser/different phones (logged in or logged out) my avatar photo doesn't show up and I always get forum error. What's causing this? Because I'm very very annoyed.
    |♚| KK |♚|'s thread, originally titled Broken Image Link and Forum Error (!), merged with Yadoumi's.

    It's almost certainly the same problem. If you got a 520 error—or, indeed, any kind of error at all—while trying to upload an avatar, the upload most likely didn't go through, which is why it didn't show up. We're still looking into the problem, making sure our endpoints and servers don't choke between themselves and all that. We just have our hands full with more pressing real-life concerns.

    Thank you for your understanding, and apologies for the lack of timely response to tackling the problem.
    EchelonV likes this.

    Rules | XDCC tutorial | Site Support (not for download problems) | Signature Contest | IRC
    I do not take reupload requests. For ASL releases with dead links/torrents, please try XDCC.
      Spoiler: Stats 

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #12
    Busy |♚|KK|♚|'s Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    ??????????
    Age
    25
    Posts
    11,643
    Thanks
    1,682
    Thanked 3,119 Times in 1,395 Posts
    Points: 59,730, Level: 100
    Points: 59,730, Level: 100
    Overall activity: 8.0%
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    Three FriendsTagger First ClassOverdriveYour first GroupCreated Album pictures50000 Experience Points
    Awards:
    SOTM #34 WinnerSOTM #36 WinnerSOTM #38 WinnerSOTM #39 Winner

    Re: Broken Image Link and Forum Error (!)

    Quote Originally Posted by Ignis View Post
    |♚| KK |♚|'s thread, originally titled Broken Image Link and Forum Error (!), merged with Yadoumi's.

    It's almost certainly the same problem. If you got a 520 error—or, indeed, any kind of error at all—while trying to upload an avatar, the upload most likely didn't go through, which is why it didn't show up. We're still looking into the problem, making sure our endpoints and servers don't choke between themselves and all that. We just have our hands full with more pressing real-life concerns.

    Thank you for your understanding, and apologies for the lack of timely response to tackling the problem.
    It's okay, I respect each of you. I'll be looking forward for the good news then.


    ___________________________________________
    ʀᴇᴀᴅ ᴍʏ ʙɪᴏ ɪꜰ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ ᴛᴏ ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴍᴇ

  4. #13
    If Only I Had A Life ancer_nyaa's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    In Raizerge of Amairo*Islenauts
    Posts
    552
    Thanks
    226
    Thanked 164 Times in 102 Posts
    Points: 6,356, Level: 52
    Points: 6,356, Level: 52
    Overall activity: 4.0%
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassThree FriendsVeteran5000 Experience Points
    Awards:
    WOW #1 ParticipantWOW #2 ParticipantWOW #3 ParticipantWOW #4 ParticipantWOW #4 ParticipantWOW #6 ParticipantWOW #7 Participant

    Re: Forum Problem

    I thought that my browser was just broken. I was trying to fix it for weeks since I've had a separate problem that made my Chrome browser crash (Fixed now btw).

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Points: 1,111, Level: 18
    Points: 1,111, Level: 18
    Overall activity: 1.0%
    Overall activity: 1.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience Points

    Re: Forum Problem

    Has this been fixed? I'm getting more 520s than before

  6. #15
    El Psy Kongroo
    Guest

    Re: Forum Problem

    Quote Originally Posted by Zazazas View Post
    Has this been fixed? I'm getting more 520s than before
    It says "In Progress" although it's Cloudflare that has some issues, since there are more sites that out of nowhere get this error.
    I guess we will just have to suffer thru it till they fix it.

    EDIT: In Cloudflare's statement they're stating they fixed it already anyways, as Ignis said they're working on it so let's just wait.
    Last edited by El Psy Kongroo; March 4th, 2017 at 09:36 AM.

  7. #16
    チェックメートだ pumasrevenge's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Somewhere over the rainbow
    Posts
    1,644
    Thanks
    73
    Thanked 1,564 Times in 488 Posts
    Points: 33,820, Level: 100
    Points: 33,820, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsTagger First ClassRecommendation First ClassVeteran25000 Experience Points

    Re: Forum Problem

    Just want to say that I also have the problem with the Error 520.

    In my case I only noticed the error so far when clicking on the link in one of the emails I get because I've turned on the notifications for new posts.

    For me the problem is solved when opening the thread over the AS mainpage, so for me it's not that of an annoying problem. Which means, as long as I'm on the mainpage everything works fine for me. Maybe this could help others as well
    Ignore This Signature
    "Don't underestimate the value of doing nothing, of just going along, listening to all the thing you can't hear, and not bothering."

  8. #17
    Senior Member pingtoryan's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1,389
    Thanks
    2
    Thanked 511 Times in 289 Posts
    Points: 8,706, Level: 62
    Points: 8,706, Level: 62
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Three FriendsVeteran5000 Experience Points
    Awards:
    WOW #1 ParticipantWOW #2 ParticipantWOW #4 Participant

    Re: Forum Problem

    Funny...I don't have the problem on my computer but I have it on mobile.

    ...and i.wtf doesn't work at all.
    Ignore This Signature
    Alone. It is said that our kind suffer, separated from the glory of Love. But none of us are ever truly alone. For our scholarly hearts are bound by knowledge...discipline...
    Learning is pursued in the name of the many...the studious, who generation after generation, chose the mantle-...of Dire Students.

  9. #18
    Emissary Of Death Dark Angel's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    The Darkest Pits Of Hell
    Posts
    39,623
    Thanks
    700
    Thanked 102,930 Times in 26,440 Posts
    Points: 398,891, Level: 100
    Points: 398,891, Level: 100
    Overall activity: 9.0%
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    Three FriendsYour first GroupOverdriveTagger First Class50000 Experience PointsRecommendation First Class
    Awards:
    Community AwardMost PopularSOTM #30 WinnerSOTM #31 WinnerSOTM #32 WinnerSOTM #33 WinnerSOTM #34 WinnerSOTM #23 WinnerSOTM #52 WinnerSOTM #54 WinnerSOTM #58 WinnerSOTM #61 WinnerSOTM #62 Winner

    Re: Forum Problem

    i am constantly having problems with cloudflare 520 524 even now as i speak i had problem i couldn't see my avatar and also the some other icons wasn't accessible and multiple broken links

  10. #19
    One of countless souls... nanashi1's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Somewhere in a point of the universe
    Age
    30
    Posts
    78,796
    Thanks
    2,043
    Thanked 4,148 Times in 3,053 Posts
    Points: 236,065, Level: 100
    Points: 236,065, Level: 100
    Overall activity: 1.0%
    Overall activity: 1.0%
    Achievements:
    Your first GroupThree FriendsOverdriveTagger First Class50000 Experience PointsRecommendation Second Class
    Awards:
    SOTM #29 WinnerSOTM #54 WinnerSOTM #56 WinnerSOTM #59 WinnerSOTM #60 Winner

    Re: Forum Problem

    I guess that this regionally is: because I had it few days ago so, but meanwhile is it at me fine...
    Ignore This Signature
      Spoiler: ASF's contest  
    [/CENTER]
    Notice: The following banners/notices are to their contests/threads linked, if you wanna to there join then click it!!

  11. #20
    Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    33
    Thanks
    14
    Thanked 9 Times in 7 Posts
    Points: 4,076, Level: 40
    Points: 4,076, Level: 40
    Overall activity: 1.0%
    Overall activity: 1.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran

    Why is the website down so often? (Cloudflare Error)

    I noticed this for some weeks now. Often I get some Cloudflare Error and the site is not reachable.
    Reloading a few minutes later often fixes it but then again the Cloudflare Error comes at some point.
    Mostly between 1pm and 7pm European time.

    Is the website under Dos attack?
    I was wondered that nobody else seems to complain about it.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. General Forum Rules
    By corocoro in forum Forum Rules & Guidelines
    Replies: 3
    Last Post: June 15th, 2011, 06:10 PM
  2. [Fixed] Login problem
    By Klapo in forum Site Support
    Replies: 4
    Last Post: February 19th, 2011, 08:06 AM
  3. Mouse Problem
    By Axis in forum Tech Support and Talk
    Replies: 4
    Last Post: December 1st, 2010, 04:49 AM
  4. [Implemented] Regarding Forum Search
    By Checkmate in forum Site Support
    Replies: 0
    Last Post: November 2nd, 2010, 03:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •