Results 1 to 3 of 3
Like Tree3Likes
  • 1 Post By |♚|KK|♚|
  • 2 Post By velka

Thread: Commands not working?

  1. #1
    Busy |♚|KK|♚|'s Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Otome Community
    Posts
    11,800
    Thanks
    1,710
    Thanked 3,263 Times in 1,428 Posts
    Points: 62,431, Level: 100
    Points: 62,431, Level: 100
    Overall activity: 1.0%
    Overall activity: 1.0%
    Achievements:
    Three FriendsTagger First ClassOverdriveYour first GroupCreated Album pictures50000 Experience Points
    Awards:
    SOTM #34 WinnerSOTM #36 WinnerSOTM #38 WinnerSOTM #39 Winner

    Commands not working?

    So recently I was trying to help a member out here.

    But after I fixed the post, which I only added the [hide-thanks] commands, the function didn't seem to be working.

    http://prntscr.com/krvdor (from the thread I posted link of)

    So I checked other threads and saw it's the same with them.

    http://prntscr.com/krve4x from this thread.

    http://prntscr.com/krveg7 and also my own thread.



    Please check this if you can, @corocoro; @Ignis; @velka;
    maas likes this.

    REMINDER from your friendly Otome Mod
    read the rules-I won't answer PM's unless if it's forum related-I don't take re-upload requests
    STATUSwaifu

    ___________________________________________
    ʀᴇᴀᴅ ᴍʏ ʙɪᴏ ɪꜰ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ ᴛᴏ ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴍᴇ

  2. The Following User Says Thank You to |♚|KK|♚| For This Useful Post:


  3. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  4. #2
    flowers for m[A]chines velka's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    エンコ
    Posts
    31,657
    Thanks
    2
    Thanked 4,117 Times in 3,347 Posts
    Points: 1,382,182, Level: 100
    Points: 1,382,182, Level: 100
    Overall activity: 99.3%
    Overall activity: 99.3%
    Achievements:
    Three Friends50000 Experience PointsOverdriveRecommendation First ClassVeteran
    Awards:
    Arm of Law

    Re: Commands not working?

    Should be fine now. If you can, do some testings KK
    maas and |♚|KK|♚| like this.

  5. The Following 2 Users Say Thank You to velka For This Useful Post:


  6. #3
    Busy |♚|KK|♚|'s Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Otome Community
    Posts
    11,800
    Thanks
    1,710
    Thanked 3,263 Times in 1,428 Posts
    Points: 62,431, Level: 100
    Points: 62,431, Level: 100
    Overall activity: 1.0%
    Overall activity: 1.0%
    Achievements:
    Three FriendsTagger First ClassOverdriveYour first GroupCreated Album pictures50000 Experience Points
    Awards:
    SOTM #34 WinnerSOTM #36 WinnerSOTM #38 WinnerSOTM #39 Winner

    Re: Commands not working?

    The problem is fixed thank you

    REMINDER from your friendly Otome Mod
    read the rules-I won't answer PM's unless if it's forum related-I don't take re-upload requests
    STATUSwaifu

    ___________________________________________
    ʀᴇᴀᴅ ᴍʏ ʙɪᴏ ɪꜰ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ ᴛᴏ ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴍᴇ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Private Internet Access Not Working? I Found Out Why...
    By Allen75 in forum Tech Support and Talk
    Replies: 0
    Last Post: March 31st, 2018, 08:33 AM
  2. [PS] [PS]007 The World Is Not Enough
    By Kuro07 in forum PSP/PS/PS2/PS3
    Replies: 0
    Last Post: March 21st, 2011, 12:27 PM
  3. [Fixed] Login sometimes not working
    By corocoro in forum Site Support
    Replies: 2
    Last Post: January 22nd, 2011, 11:53 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: January 17th, 2011, 01:22 PM
  5. DO NOT CLICK :)
    By SolistraSora in forum Introductions
    Replies: 9
    Last Post: October 30th, 2010, 05:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •